Bamboo M

Ft159,000

A növények nyújtotta hangélmény maximalizálása

A Bamboo M ideális a növények elektromágneses hullámai által megszólaltatott zene bármikor, bárhol történő hallgatására. A berendezés személyre szabható, így lehetőséget biztosít zenei profilok létrehozására különböző zenei paraméterek beállításán és mentésén keresztül. A beállítások között testre szabható 128 hangszer, a zenei skála, a frekvencia (440, 432, 426,7 Hz), a térbeliség, a kórus, valamint a visszahang.

A Bamboo M lehetőséget nyújt felvételkészítésre, felerősíthető külső hangszóróval és a MIDI kimenetnek köszönhetően komolyabb zenei produkciókhoz is alkalmas. A készülék számítógéphez  csatlakoztatható, egy egyedi szoftver segítségével pedig nyomon követhetőek a növények elektromágneses viselkedései.

Az elegáns és környezetbarát csomagolás tartalma:

 • Bamboo M készülék, természetes, könnyű és környezetbarát bambusz borítással
 • Érzékelő kábel levélhez és földhöz
 • USB töltőkábel
 • Használati utasítás angol nyelven
 • Music of the plants matrica
Kategória:

Leírás

A Bamboo M-nek köszönhetően közvetlen kommunikáció létesíthető a növényvilággal a zene nyelvén keresztül. A készülék azt a tudományos ismeretet emeli tapasztalati szintre, mely szerint a növények képesek érzékelni, tanulni és emlékezni. A növény elektromágneses hullámaiból létrejövő zenei élmény a növény számára lehetővé tesz egy új önkifejezési formát, vagyis, hogy megosszák azt, ahogyan a környezetükre reagálnak és kapcsolatba lépnek vele, beleértve az embereket is.

A berendezés használható iskolákban, óvodákban, táborokban, kertben, egészségügyi központokban, irodákban, kiállításokon, zenei  stúdiókban, jóga és wellness központokban, vagy egyszerűen csak otthon, a még bensőségesebb, nyugodtabb és pihentetőbb környezet kialakítására.

A Bamboo M főbb műszaki jellemzői a következők:

 • Természetbarát és könnyű burkolat
  Beépített hangszóró
  Újratölthető lítium-ion akkumulátor
  Hangszerválasztás 128 hangszerr
  Választható gyökérhang (C, C#, D, D#, E, F, F#, G, G#, A, A#, B)
  Választható skála (dúr, moll, harmonikus moll, pentaton, blues, dór, fríg, líd, gyógyító, japán folk, kínai, damanhur, indián, indiai, arab, perzsa, kromatikus)
  Választható alapfrekvencia (426,7 Hz, 432 Hz, 440 Hz)
  Egyéb paraméterek, mint térbeliség, refrén és visszhang
  Lehetőség több hangszerbeállítási program és zenei profil mentésére
  3,5-ös kimeneti csatlakozó fejhallgatóval vagy külső hangszórókkal történő hallgatáshoz (a csomagolás fejhallgatót és a külső hangszórót nem tartalmazza, ez utóbbi Bamboo Mini Speaker néven külön megvásárolható)
  MIDI kimenet micro-USB-n keresztül (MIDI kábel vagy MIDI KIT külön megvásárolható)
  1,5 m nagy vezetőképességű elektródák a gyökérhez és a levélhez való csatlakoztatáshoz (hosszabb 5 m vagy 10 m kábel külön megvásárolható)
  Micro-SDHC kártya port az üzemi tevékenység rögzítéséhez (a micro-SDHC kártya nem tartozék, de megvásárolható)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bamboo M” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük