FA IMMAGINÁCIÓ

FÖLDANYÁÉRT

Fa relaxáció Földanyáért

  • 2023.04.08.

Fa relaxáció Földanyáért

1024 576 Növényzene

Keress egy békés, nyugodt helyen álló fát, vagy ha úgy tetszik, akkor csukd be a szemed és képzelj el egyet.

Üdvözöld a fát, és kérdezd meg tőle, hogy hajlandó-e veled együttműködni.

Ha a válasz igen, akkor állj háttal a fának és támaszkodj neki – vagy képzeld el mindezt. Földeld le magad! Képzeld el, ahogyan a talpadon keresztül gyökereket eresztesz a talajba, ahol azok összefonódnak a fa gyökereivel.

Csukd be a szemed, és lélegezz mélyeket. Lazíts.

Figyeld a légzésedet, és találd meg a kényelmes légzési ritmust a fával.

Amikor belélegzel, képzeld el, hogy a fa kilélegzik; amikor kilélegzel, képzeld el, hogy a fa belélegzik…

Amikor a lélegzeted szinkronban van a fával, akkor helyezd a figyelmedet a szívedre és egyesítsd a szívközpontodat a fával.

Ne kapkodd el! Szánj rá időt és élvezd.

Hívd a Természet, a zabolázatlan, elfojthatatlan életesszencia szellemét.

Hívd a Nagy Fa Szellemét, hogy áramoltassa az univerzumból származó energiát és megkönnyítse szeretett Gaia, Földanya felemelkedését.

Képzeld el ezt a kozmikus energiaáramot, amely eléri a fa lombkoronáját… és lassan halad le a fa törzsén keresztül a gyökérrendszerig… képzeld el, hogy a gyökérrendszer összekapcsolódik a területen lévő összes fával, majd a gyökereken túl a Föld központjába nyúlik és energiával tölti fel a kristálymagot… Időzz itt néhány pillanatig.

Most vezesd vissza ezt az aktivált energiát a fákon keresztül, hogy a lombkoronájukon keresztül a bolygó aurájába sugározhassák azt.

Lélegezz.

Most képzeld el, ahogyan az emberek szerte a világon ugyanezt csinálják… Az emberek és a fák egyenrangú partnerekként dolgoznak együtt Földanyáért. A fák lombkoronájából kiáramló energia fényhálót hoz létre, amely gyengéden beburkolja a bolygót.

Lásd és érezd, hogy egy fénylő pont vagy ezen a szereret fényhálón. Érezd, ahogyan sugárzod magadból a szeretetnek ezt a gyönyörű, magas rezgését, amelyet a fáktól kaptál.

Továbbra se kapkodj! Érezd és élvezd a folyamatot.

Érezd, ahogyan energiával töltődik a bolygót és helyreáll az egyensúlyt az emberiség, a fák és minden élőlény között. Lásd és érezd, ahogyan az emberiség a tudatosság egy új szintjére lép és szeretettel, tisztelettel fordul minden létező felé.

Tartsd meg magadban ezt az állapotot.

Amikor úgy érzed, hogy a folyamat befejeződött, lélegezz mélyeket és pecsételd meg hálával. Köszönd meg a fáknak, a látható és láthatatlan lényeknek… és tudd, hogy bármikor visszatérhetsz hozzájuk.

Forrás: Global Tree Lovers