Tavaszi virágtúra és virágzenés relaxáció

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi virágtúra és virágzenés relaxáció

május 14, 2023 @ 01:00 13:30

Ismét egy rendhagyó, lélekcsendítő gyógynövénytúrára invitálunk, amelynek a főszereplői most a virágok.

A túra során bemutatásra kerülnek a tavaszi virágok – amelyeket megcsodálunk, megkóstolunk és még a hangjukat is megszólaltatjuk a Music of the plants berendezéseinek a segítségével.

A túrát egy olyan érzékszervi gyakorlattal fogjuk kezdeni, amely segít ráhangolódni Földanyára és a természetre, majd egy kellemes erdei séta keretében megmutatjuk neked az aktuális virágos gyógynövényeket, megszólaltatjuk a hangjukat és természetesen a növények hatásaival, felhasználási módjaival is megismerkedhetsz. A túrát egy növényzenés relaxációval zárjuk, így búcsúzunk az anyatermészettől.

A gyógynövény túrát Eszterhás Emőke erdei tündér, a relaxációkat pedig Koritár Henriett Mia erdei varázslónő vezetik.

Emő 18 éve foglalkozik gyógynövényekkel, elsősorban szörpöket, pesztókat, lekvárokat készít belőlük, gyógytea-keverékeket különböző egészségügyi problémákra és előszeretettel használja az erdő-mező virágait ételekhez, italokhoz. Ezekből a témákból tart előadásokat, valamint rendszeresen gyógynövény túrákat vezet. Mia közel 20 éve foglalkozik szemléletformálással és több, mint 10 éve energiagyógyászattal, ez utóbbi tekintetében kizárólag a természetben, Földanyával együttműködésben tevékenykedik, amelyből fakadóan központi témája a nőiesség. Mia a közelmúltban hozta Magyarországra és kezdte alkalmazni / forgalmazni a Music of the plants készülékeit, amelyek segítségével megszólaltathatóak a növények hangjai.

Találkozó helyszíne:
Zsengélő Café, Verőce, Szamos utca 22 (Gorka Múzeum)

1000Ft – 10000Ft Adomány, a saját lehetőségek függvényében

Zsengélő Café

Verőce, 2621 Magyarország + Google Térkép
View Helyszín Website