Tavaszi gyógynövény és virágtúra növényzenével ízesítve

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi gyógynövény és virágtúra növényzenével ízesítve

május 29, 2023 @ 10:00 13:30

Miután a 05.14.-ei Tavaszi virágtúra és virágzenés relaxáció pont olyan volt, mint a mesében (hol volt, hol nem volt, de azt nagyon élveztük), úgy döntöttünk, hogy Pünkösd hétfőn megismételjük.

A túra során végzünk néhány érzékszervi gyakorlatot, amelyek segítenek ráhangolódni Földanyára és a természetre, miközben egy kellemes erdei séta keretében bemutatjuk neked a verőcei Csattogó völgy aktuális gyógynövényeit és virágait, amelyeknek akár a hangjukat is megszólaltatjuk a Music of the plants berendezéseinek a segítségével. A túra során természetesen a növények hatásaival, felhasználási módjaival is megismerkedhetsz.
A túrát egy energetizáló növényzenés relaxációval zárjuk, amelyhez valószínűleg egy fát hívunk segítségül, így búcsúzva az anyatermészettől.

A gyógynövény túrát Eszterhás Emőke (Dzsemő) erdei tündér, a növényzenés “produkciókat” pedig Koritár Henriett Mia erdei varázslónő vezetik.
Emő 18 éve foglalkozik gyógynövényekkel, elsősorban szörpöket, pesztókat, lekvárokat készít belőlük, gyógytea-keverékeket különböző egészségügyi problémákra és előszeretettel használja az erdő-mező virágait ételekhez, italokhoz. Ezekből a témákból tart előadásokat, valamint rendszeresen gyógynövény túrákat vezet. Mia közel 20 éve foglalkozik szemléletformálással és több, mint 10 éve energiagyógyászattal, ez utóbbi tekintetében kizárólag a természetben, Földanyával együttműködésben tevékenykedik, amelyből fakadóan központi témája a nőiesség. Mia a közelmúltban hozta Magyarországra és kezdte alkalmazni / forgalmazni a Music of the plants készülékeit, amelyek segítségével megszólaltathatóak a növények hangjai.

Találkozó helyszíne:
Zsengélő Café, Verőce, Szamos utca 22 (Gorka Múzeum)

1000Ft – 10000Ft Adomány, a saját lehetőségek függvényében

Zsengélő Café

Verőce, 2621 Magyarország + Google Térkép
View Helyszín Website