Nagyon vadon családi tábor

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nagyon vadon családi tábor

június 22, 2023 @ 08:00 június 25, 2023 @ 17:00

Vissza a természethez, a természetes életmódhoz!

Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a civilizációból, és pár napot eltölteni az erdőben, itt a remek alkalom: június 22-25. között családi nomád tábort szervezünk Csobánkapusztán, ezen a varázslatos helyen. A gyerekek megismerkedhetnek az erdő szépségeivel, a csillagokkal, gyógynövényekkel, állatokkal, és kézműves technikákat tanulhatnak.

Lesz nemezelés, agyagozás, lovaglás, állatsimogatás, zsonglőrködés, kemencében sütés. Lesznek kirándulások, játékok, számháború, családi versenyek, és nem maradhat el a kincskeresés sem, de legfőképpen megtanulják, hogyan boldoguljanak az erdőben. Azt is megtanulják, hogy milyen fontos a minket körülvevő környezet tisztelete és megőrzése.

Szeretnénk megmutatni az erdei élet szépségét és gazdagságát, a hulladékmentes életre való törekvés fontosságát, az élet körforgását. Sátorban alszunk, langyos vízzel zuhanyzunk, alomszéket (komposzt – wc) használunk, sokat gyalogolunk, kihívásokat teljesítünk, de a kényelmünk feladásáért cserébe igazi életet kapunk.

A táborban szeretnénk a gyerekeket megtanítani arra, hogy az ember elválaszthatatlanul a természet része, ezért mindannyiunk felelőssége, hogy óvjuk környezetünket. Valamint szeretnénk megmutatni nekik, mennyi érdekes dolog vesz bennünket körbe, és milyen boldogságot tud adni a saját kezünkkel végzett alkotás.

Mély mosoly Alapítvány

View Szervező Website

Csobánkapuszta

Csobánkapuszta, 3045 Magyarország + Google Térkép