Erdőről szól

  • 2023.11.22.

Erdőről szól

1024 577 Növényzene

2023. december 1-én (pénteken) 14:00-18:00 óráig a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi úti székházában

Arra hívunk most, hogy egy különleges élménynek, Wéber Kriszti filmkészítő és Györffy Éva erdőfürdő-vezető, Az erdőfürdő eszköztára könyv szerzője élménybemutatójának legyél részese. Az esemény címe: ERDŐRŐL SZÓL – Életről szóló, életreszóló élménybemutató.

Azért kapta ez a különleges, performance jellegű rendezvény ezt a címet, mert itt most nem az fog történni, hogy megveszed, megnézzük, meghallgatod, aláírjuk és megyünk… ez egy csinálós dolog lesz, gazdagító, amely során megtapasztalhatod te magad is azt, amit a szerzők munkájukkal szerettek volna elmondani. Ezáltal, minden résztvevő által – beleértve az erdőt és téged is – egy új, közös, teljesebb alkotás valósulhat meg. Megismételhetetlen pillanatok sorozata – akárcsak az élet.

Közreműködnek:

  • Háver Varga-Marianna, műsorvezető, a színpad háziasszonya
  • Baldauf-Gombor Mónika, Juhos Éva, Bencsik Rita, Hédervári Fruzsina, Iván Zlatarits Anett, Király Szilvia, Dr. Mátraházi Kinga, Liktor Andrea és Sára-Lukács Csilla erdőfürdő-vezetők , valamint Sztankó Katalin kiképző erdőfürdő-vezető, erdőterápiás szakember
  • Tomaskó Bernadett, plus size aktivista, PR és sajtófelelős, az esemény háziasszonya
  • A Koritar Mia által biztosított növényzene-készülékek segítségével a szobanövények (például Laura, a nemesborostyán, aki zenélni fog) és a Budai Parkerdő

Bővebb információ és regisztráció:

Erdőről szól – Életről szóló életreszóló interaktív élménybemutató – Erdőfürdő és erdőterápia Györffy Évivel (erdofurdo.life)